• 0
    Cart

Blog

Studiu de caz- Cum ventilați Pacienții COVID-19?

Ventilatorul austriac TwinStream® ICU a fost proiectat cu scopul explicit in salvarea pacientilor cu dificultăți respiratorii severe. În special acei pacienți cu boli pulmonare acute (de exemplu, ARDS) care nu mai pot fi ajutați de ventilația convențională.

Modul său unic p-BLV® a devenit consacrat în multe unități de terapie intensivă din spitalele din Austria și Germania.

Twinstream pulsatile BLV ventilation respiratory oxigenation CO@

Adesea, in situații in care pacienții critici sunt internați in sectiile de terapie intensivă, TwinStream® se dovedeste a fi o ultimă soluție eficientă.

De la începutul pandemiei, TwinStream® ICU a devenit un sistem de neprețuit în lupta împotriva COVID-19.

Prof. Dr. Thomas Uhlig, Director Clinic și Șef al Sectiei de Terapie Intensivă la Clinica Germana Lüdenscheid explică:

De ce este TwinStream® ICU un atuu atât de important în lupta împotriva COVID-19?

„Ventilăm toți pacienții COVID-19 care necesită intubație cu TwinStream® ICU mai întâi, până când vedem o îmbunătățire clară a oxigenării, deoarece p-BLV® este mult mai eficient in recrutarea pulmonară decât alte metode de ventilație. Hipercapnia este o altă problemă cu care ne confruntăm după ventilația neinvazivă. Cu p-BLV® putem ucide doua păsări cu o singură piatră. Combinația sa de ventilație de înaltă frecvență (oxigenare îmbunătățită) și ventilație de joasă frecvență (eliminarea eficientă a CO2) este cea mai eficientă metodă de ventilație folosita de noi pentru acest tip de pacienți “.

Cât timp sunt ventilați de obicei pacienții COVID-19 cu ajutorul Twin-Stream® ICU?

„De îndată ce raportul PaO2 / FiO2 și presiunile căilor respiratorii sunt din nou în limita tolerabilă, un ventilator convențional poate prelua. Dar dacă există deteriorare acută, ventilăm din nou cu TwinStream®. Media de ventilație a pacientului este în jur de 14 zile, dintre care în medie în jur de 5-7 zile cu TwinStream® “.

Ce vârste au pacienții diagnosticati cu COVID-19 pe care i-ați ventilat până acum?

„Din aprilie până acum, am ventilat pacienți COVID-19 cu vârste cuprinse între 20 și 85 de ani “.

Prof. dr. Uhlig nu declară niciun conflict de interese și nu a primit nicio finanțare sau echipamente de la Carl Reiner GmbH.

Twinstream ICU ventilation Covid

Alăturați-vă comunității internaționale de profesionisti ce folosesc cu success sistemele TwinStream® ICU. Specialistii nostrii sunt pregătiți pentru a găsi soluțiile ideale prin stabilirea configurației potrivite nevoilor dvs.

Contactați-ne la adresa de email: office@powermedical.ro pentru a beneficia de o ofertă personalizată!

March 4, 2021 Blog
About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *