• 0
    Cart

SERVICE POWER MEDICAL

Servicii de Întreținere și Reparații Aparate Medicale

În dorința de a fi recunoscuți de clienții noștri drept un partener solid și de încredere în furnizarea de servicii de întreținere și reparații pentru aparate medicale, satisfacerea cerințelor și depășirea așteptărilor clienților reprezintă obiectivul primordial al departamentului de service din cadrul Power Medical.

Cu ajutorul echipamentelor de măsură și control de care dispunem, asigurăm verificarea, întreținerea și repararea pentru diverse aparate medicale cum sunt: electrocardiografe, defibrilatoare, monitoare de pacient, holtere ECG aparate de ventilație mecanică, injectomate, infuzomate, dispozitive de aspirare, incubatoare, ambulanţe, echipamente pentru resuscitare mecanică, tărgi etc.

Prin atenția la detalii, pregătirea și calificarea personalului din departamentul de service, va asigurăm de efectuarea unor servicii de cea mai înalta calitate, certificate ISO 9001, astfel încât să aveți certitudinea că echipamentele dumneavoastră funcționează în parametrii optimi.

Procesul de Reparație sau Întreținere a Aparatelor Medicale

Procesul de reparație sau de întreținere a fiecărui echipament este supravegheat cu atenție, operațiunile fiind executate în conformitate cu indicațiile din manualele de reparații ale producătorilor. Acordăm o mare atenție controalelor operațiilor executate, astfel încât să avem certitudinea remedierii tuturor defecțiunilor și să asigurăm siguranță în exploatarea ulterioară.

Procedura de Diagnosticare a Aparatelor Medicale

Constatarea defectelor se face în mod gratuit atâta timp cât aparatele sunt diagnosticate în atelierul nostru de service. În urmă stabilirii defectului, beneficiarul va fi informat cu privire la costurile reparației, iar după primirea acceptului se va trece la înlocuire/reparare, uterior fiind emis un document explicativ pentru toate operațiunile efectuate. Pentru fiecare reparație asigurăm o perioada de garanție de 6 luni pe care o oferim pentru manoperă și piese de schimb.