• 0
  Cart

POVESTEA NOASTRĂ

Povestea POWER MEDICAL a pornit din dorința de a împărtăși experiența noastră tehnică și din ambiția noastră de a deveni o companie cu impact în domeniu. Încă de la început ne-am poziționat ca un partener solid pentru clienții noștri, către care furnizăm echipamente și servicii de cea mai bună calitate.

Avem la baza expertiză tehnică pentru dispozitive ca: electrocardiografe, defibrilatoare, ventilatoare, aparate de anestezie, monitoare de pacient, injectomate, infuzomate, dispozitive de aspirare, incubatoare, ambulanțe, echipamente pentru electrochirurgie etc.

Dorim să oferim clienților noștri produse și servicii care aduc un plus de valoare personalului medical și furnizorilor de servicii medicale, cu scopul de a-i ajuta să își îndeplineasca misiunea lor pentru tratamentul pacientului.

Cu o gamă diversificată de produse medicale, am devenit treptat un furnizor de bază atât pentru entități medicale private cât și pentru spitalele de stat.

Valorile Power Medical

 1. Profesionalism
  •  o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul încrederii fata de toti clientii si colaboratorii companiei.
 2. Atenția pentru client
  • găsirea celor mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Consiliere de calitate adresată oricărui client care dorește să beneficieze de serviciile și de soluțiile noastre.
 3. Eficiență
  • Promovarea unei atitudini corecte față de clienții oferind informații relevante care să ajute în luarea deciziilor și fiindu-le respectate timpul și preferințele personale.
 4. Spirit de echipă
  • Succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei. Doar prin coeziune autentică, prin promovarea și încurajarea dezvoltării competențelor personale relevante pentru binele tuturor, reusitm să dobândim o poziție stabilă și respectată.

Viziunea și Misiunea Noastră

Viziunea noastră este să fim furnizorul de tehnologie medicală prin care clienții, angajații și partenerii noștri își împărtășesc unii altora experiență și mobilizează resurse pentru a oferi tratamente performanțe pentru toți.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștrii produse de calitate, consultanță și servicii eficiente.

DE CE SĂ ALEGIPOWER MEDICAL

Ai acces la o gamă variată de produse medicale cu un standard modern de calitate, pentru a asigura cele mai bune condiții pentru pacienți

12Ani de Experiență ai Echipei
18Furnizori de Produse Medicale
5Ani de Activitate

DiversitateGamă variată de produse

Acoperim o gamă variată de produse, varietatea fiind unul din scopurile noastre. Acumulatori, ORL, consumabile și chiar produse recondiționate le puteți găsi în catalogul nostru online.

ProfesionalismÎncredere, responsabilitate, respect.

Aceste valori ne ghidează în orice interacțiune profesională în care suntem angrenați. Considerăm acest aspect ca fiind cel mai important față de partenerii și clienții noștri.

EficiențăEchipă cu expertiză profesională

Suportul continuu și asigurarea unui personal calificat care să își ofere expertiza în luarea deciziilor, ținând cont de respectarea deadline-ului impus și de preferințele personale.

RealizăriScurtă Istorie a Companiei Noastre

2015

Înființarea companiei Power Medical și obținerea avizului Ministerului Sănătății

2017

Obținerea certificatului ISO cu un organism certificat RENAR și reavizarea la Ministerul Sănătății.

2018

Adăugarea service-ului pentru ecografe în portofoliul de servicii

2019

Participarea la Programul national de reinnoire a parcului de ambulante in calitate de subcontractanti

2020

Furnizarea a multiple ventilatoare Twinstream HFSJV